Tacos, Cocktails & Rock Music

Kokkikaverukset Joonas Mantila ja Lauri Närhi työskentelivät yhdessä laaturavintolan keittiössä Levillä. Vapailla olleessaan he kaipasivat jotain mukavaa, rempseää ja helposti lähestyttävää paikkaa, johon mennä. Helppoa, mutta laadukasta ja hyvää ruokaa, oikein tehtyjä hyviä cocktaileja ja tunnelman nostattajaksi rokkia. Levillä ei sopivaa paikkaa ollut. Törmätessään tyhjillään olleeseen liiketilaan heräsi ajatus: ”Tehdään se itse.” Kaverukset perustivat Lost Tacosin Leville kesäksi 2021. 

Joonaksella ja Laurilla on yhteensä yli 40 vuoden kokemus huippuravintoloiden keittiöistä. Yhdessä he ovat työskennelleet jo yli 10 vuotta. He laittavat koko kokemuksensa fine dining -keittiöissä peliin Lost Tacosin ruokaan. Miesten rakkaus Lappia ja luontoa kohtaan näkyy ja maistuu lautasella, mutta lapinkohteista tuttuja poroa ja lohta ei annoksista löydä.

Yhteinen makumaailma löytyi matkojen myötä Meksikosta. Molempia miellytti tacojen monikäyttöisyys, herkullisuus ja niiden tarjoamat mahdollisuudet lisätä mukaan omaa osaamista ja intohimoa suomalaisia laadukkaita raaka-aineita kohtaan.

Lost Tacosin tacot ovat aitoa Premium Street Foodia, joka tehdään asiakkaalle alusta asti itse valmistetuista laadukkaista raaka-aineista annos kerrallaan. Ruokalistalla ei ole pelkästään tacoja, vaan sieltä löytyy myös monipuolisesti erilaisia annoksia, jotka vievät makumatkalle Väli-Amerikkaan.  Raaka-aineet ovat aina, jos mahdollista, suomalaisia.

Koko- tai puolivalmisteita ei käytetä, vaan kaikki tehdään itse.

Nauttikaa

Joonas ja Lauri

¡Provechito!

LOST TACOS LEVI

Leviraitti 1,
99130 Sirkka

Avoinna jälleen heinäkuussa

Soita ravintolaan:

Meidät löytää Leviltä:

Seuraa meitä somessa: