TAMPERE

Lost Tacos pohjaa aitoihin meksikolaisiin pehmeisiin tacoihin, joihin huippukokit Joonas ja Lauri lisäävät oman twistinsä suomalaisin silmin ja fine dining -keittiöissä koulituin opein. Lost Tacosin tacot ovat aitoa Premium Street Foodia, joka tehdään asiakkaalle alusta asti itse valmistetuista laadukkaista raaka-aineista annos kerrallaan. Ruokalistalla ei ole pelkästään tacoja, vaan sieltä löytyy myös monipuolisesti erilaisia annoksia, jotka vievät makumatkalle Väli-Amerikkaan.  Raaka-aineet ovat aina, jos mahdollista, suomalaisia. Koko- tai puolivalmisteita ei käytetä, vaan kaikki tehdään AINA itse.

Ensimmäinen suuren suosion saanut Lost Tacos avattiin Leville kesäksi 2021. Toinen Lost Tacos syntyi Tampereelle. Lost Tacos tarjoaa elämyksiä asiakkaille, joita kiinnostaa ruoka, jonka on synnyttänyt intohimo ruuanlaittoa kohtaan. Tai laadukkaat cocktailit. Tai molemmat.

laita viestiä!

Haluatko järjestää oman Fiestan? Onko mielessä joku tilaisuus, johon haluaisit tarjouksen? Haluatko laittaa meille palauttetta?

Täytä kentät ja laita viestiä tulemaan - olemme pikimiten yhteydessä.

3 + 4 =

LOST TACOS ravintolat

LOST TACOS TAMPERE

Tampellan Esplanadi 123
33100 Tampere

Avoinna:
Ma-To 11-22
Pe 11-24
La 13-24
Su suljettu

Soita ravintolaan:

Tule tacolle Tampellaan!

LOST TACOS LEVI

Leviraitti 1,
99130 Sirkka

Avoinna joka päivä 11-23

Soita ravintolaan:

Meidät löytää Leviltä: